Üdvözöljük a GumiStart Webáruházban!

A kosara üres

Skip to Main Content »

Figyelem! Kérje megrendelésénél a MEGJEGYZÉS mezőben a Teljes Garanciát (Continental, Semperit, Barum szgk és 4x4, 4db-os rendelésnél) és 2016. október 16. - 2016. november 30. között kedvezményesen, 499 Ft-ért adjuk Önnek!


Teljes Garancia

 

Az Ön abroncsával is történt már ilyen? Drága volt a javítás?
Vagy alig használt abroncs helyett újat kellett vennie? Ismerje meg és élvezze egyedülálló Teljes Garancia® szolgáltatásunkat!

Hogyan élvezheti a Teljes Garancia® védelmét?
Csak vásároljon egy garnitúra (4 db) Barum, Semperit vagy Continental márkájú személyautó- vagy terepjáró (vagy suv) gumiabroncsot és igényeljen a Teljes Garancia® kártyát -így 2 évig biztonságban autózhat! A Teljes Garancia díja bruttó 1000 Ft (250 Ft/db).

Miért előnyös Önnek a Teljes Garancia® ?
Mert ez a pluszszolgáltatás 2 teljes éven át védelmet nyújt a sokszor silány minőségű magyarországi utakon a mindennapos  használat során keletkezett gumiabroncs-károkra, mint pl.:
  • - defekt,
  • - padkának vagy kátyúba hajtáskor keletkezett sérülés (szövetszakadás, dudor),
  • - szándékos rongálás, kiszúrás.
A garanciaszolgáltatásból csak a nem rendeltetésszerű használatból vagy a jármű nem megfelelő üzemi állapotából adódó károk kizártak.

Hogyan veheti igénybe a szolgáltatást kár esetén?
Bármilyen, normál használat során keletkezett sérülés, megsemmisülés esetén jelezze keresse fel az ország közel 200 pneus expert kereskedőjéből az Önhöz legközelebbi Teljes Garancia szolgáltatásra kijelölt gumiszervizt, mutassa fel az általunk kiállított Teljes Garancia® kártyáját, a többit bízza partnerünkre!

Mennyibe kerül?
  • - az abroncs javítása minden esetben ingyenes,
  • - az abroncs cseréje esetén Ön csak annyit fizet az új abroncsból, amennyi a sérült abroncs használata során elkopott (lásd táblázat).
     
A további részleteket elolvashatja a kivonatolt, rövidített üzletszabályzatban vagy kérjen tájékoztatást ügyfélszolgálatunktól.
A Teljes Garancia szolgáltatás leírásáról itt olvashat.

Önnek mindössze a szerelési díjat  kell megfizetnie.